www.gielisengineering.nl
Home
Diensten
Projecten
Algemene voorwaarden
Info
Advies
Ontwerp
E-tekenen
Calculatie
Werkvoorbereiding
Engineering
Projectmanagement
Ontwerp
Gielis Engineering&Design adviseert en begeleid u graag bij het ontwerpen van elektrotechnische installaties ten behoeve van nieuwbouw en verbouwingsprojecten.

 

Het startpunt na opdracht en de doorlooptijd van een project worden steeds korter. Hierom is het belangrijk dat in een vroeg stadium, zonder dat alle details zijn uitgewerkt, overeenstemming wordt verkregen over het voorlopige ontwerp.

Voorlopig ontwerp (basis ontwerp)
Op het basis ontwerp zal de situering van de verschillende componenten, inclusief de montage hoogte worden aangegeven.

Door het in een vroeg stadium indienen van dit basisontwerp inclusief een eventueel monster- en armaturenboek kunnen in een vroeg stadium al diverse consequenties naar voren komen die in de ontwerpfase snel en eenvoudig gewijzigd kunnen worden in tegenstelling tot wijzigingen in uitvoeringsfase die uiteraard vaak hoge meerkosten met zich mee brengen.

Gehele elektrotechnisch installatie tekeningen, werktekeningen, schema’s en/of wanduitslagen kunnen voor u, door

Gielis Engineering&Design worden vervaardigd. Al dan niet in kleur of 3 dimensionaal behoord tot de mogelijkheden.

Monsterboek
Een duidelijk overzicht met hierin opgenomen de afbeeldingen van alle installatie-onderdelen die zichtbaar geïnstalleerd zullen gaan worden.

Armaturenboek
Een duidelijk overzicht met hierin opgenomen de afbeeldingen en technische gegevens van alle verlichtingsarmaturen die geïnstalleerd zullen gaan worden

gewijzigd kunnen worden in tegenstelling tot wijzigingen in uitvoeringsfase die uiteraard vaak hoge meerkosten met zich mee brengen.